TUINCOACHING

Als u graag zelf graag uw tuin wilt onderhouden, maar u mist de specifieke kennis hiervoor, dan is tuincoaching wellicht iets voor u.
De ervaring leert dat het onderhoud van een tuin vaak veel vragen oproept. Wanneer moet je nu een haag, rozen, lavendel snoeien, hoe bemest ik mijn gazon met welke meststof en wanneer, hoe verminder ik mos vorming. Vooral de beginnende tuinier, maar soms ook de gevorderde tuinier, wil graag antwoord op dergelijke vragen. Het is toch jammer als een mooi aangelegde tuin zou veranderen in een wildernis.
Door middel van tuincoaching kunt u het onderhoud zelf in handen nemen. Concreet betekent tuincoaching dat wij samen met u door uw tuin lopen en het specifieke onderhoud van uw planten bespreken en/of demonstreren.
Tuincoaching vindt meestal plaats op drie cruciale momenten in het groeiseizoen(voorjaar, zomer, herfst). De ervaring leert dat deze drie sessies vaak voldoende zijn.
Het grote voordeel van tuincoaching is dat u heel gericht antwoord krijgt op vragen over uw tuin. U krijgt als het ware een soort van privéles in het onderhoud van uw eigen tuin.

Dit alles doen wij voor een vergoeding die past bij uw project!